مراقبه مغز را پرورش می دهد
محققان دریافته اند که ذهن ورزی ، مکاشفه یا مراقبه، علاوه بر ایجاد آرامش و حال روحی خوب درافراد، باعث عملکرد هرچه بهتر افراد می شود؛ چرا که ساختار مغزی را دستخوش تغییر و تحول می کند . افرادی که مراقبه می کنند می گویند این ورزش روحی وذهنی باعث ذخیره توان و انرژیشان می شود و برخی مدعی اند که به خواب کمتری نیاز پیدا می کنند . در بسیاری از تحقیقات و پژوهشها ثابت شده که مغز درخلال مراقبه و ذهن ورزی نحوه عملکرد متفاوتی پیدا می کند . الگوها و ساختارهای امواج مغزی تغییر می کنند و قالب های برانگیختگی عصبی تنظیم و هماهنگ می شوند.
اندیشه و افکار به منزله وسایلی هستند که از طریق آنها قادر به تبادل انرژی، با جهان و کیهان هستید . ایا باور دارید که اندیشه هایتان از انرژی برخوردار هستند ؟
به لحاظ علمی ثابت شده که انرژی فکر و اندیشه مثبت به شکل مراقبه و خلسه گروهی از میزان جنایات و خلاف ها به نحو چشمگیری می کاهد.
در تحقیقاتی که انجام شده است مشخص شده که مراقبه می تواند تأثیری روی کاهش میزان جنایات داشته باشد . طی این تحقیقات میزان وقوع جنایات تا 25 درصد کاهش یافته و همین مراقبه به لحاظ علمی به عنوان وسیله ای بسیار موثر برای کاهش چشمگیر تمایلات و انگیزه های فردی گروه زیادی در رابطه با ارتکاب جنایات متغیر، شناخته و ثابت شد .
هر اتفاقی که در زندگی تان به وقوع می پیوندد ارتباط مستقیمی با نوع انرژی دارد که از طریق آنها با دنیا و کیهان در ارتباط هستید و مبادله می کنید .
اگر فکری به ذهنمان راه یابد و بتوانیم به سرعت آن را به عنوان انرژی فکری منفی مورد شناسایی قراردهیم ، قادریم به راحتی آن را از ذهنمان دور سازیم. البته تکنیک های متعددی برای غلبه بر انرژی فکری منفی و خلق انرژی فکری مثبت وافر در زندگی مان وجود دارد.